събота, 19 март 2011 г.

Какво представлява Lady Popular?

Lady Popular (www.ladypopular.com) е браузър базирана стратегическа игра създадена специално за да привлече вниманието на женската аудитория. Играчът трябва да управлява и ръководи живота на своята Лейди, да се грижи за нейните ежедневни нужди, да я обучава и осигури нейното развитие в професионален план.

Играта позволява на играча изцяло да избере и съчетае детайлите на външния вид на своята Лейди. Различни видове лица, прически, милиони комбинации при избор на грим, изключителен подход към всички детайли и разбира се стотици модни дрехи и костюми.

Играта е създадена с много удобен за играча графичен интерфейс, на ваше разположение е и моден консултант който да ви помогне с първоначалната ориентация и опциите в играта. Дали вашата Лейди ще бъде най- популярна, интелигентна и сексапилна - зависи само от вас.

В Lady Popular ние се стремим да осигурим максимална сигурност за играчите, за вашите деца сме предвидили ограничения в геймплея за да ги предпазим от лошо влияние или от неправилна интерпретация на части от играта.



6 коментара:

  1. Igraq tazi igra i mnogo mi haresva samo iskam da popitam po kakwi kriterii se hvashta gadjeto?

    ОтговорИзтриване
  2. Искам да се обърна към всички посетители на този блог и към Цеци че критериите по които се обявява дале можете да хванете/зарежете гаджето ще бъдат обявени на 9.05.2011 (21.00).Искам също да кажа че целите могат да бъдат малко променени от тези които съм написала.Причината: Ladypopular 2.0!Благодаря за вниманието!

    ОтговорИзтриване
  3. АКО ИМАШЕ НЯКАКВА ПОДОБНА ИГРА ЩЯХ ВЕДНАГА ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ

    ОтговорИзтриване
  4. Изкам само да попитам как мога да се кача на подиума.

    ОтговорИзтриване
  5. Искам да попитам къде ми отиде кучето...Преди когато не бях влизала..и когато влязох кучето ми го нямаше ...МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МЕ ВЕЧЕ ГО НЯМА ПОЧТИ 1г. и половина..ПОМОЩ!!

    ОтговорИзтриване
  6. Играя lady popular вече месец и съм много доволна от този сайт!

    ОтговорИзтриване